konferencë në kuadër të projektit "Promovimi i rolit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë" - 30.10, IBCM, 11

OJQ Qendra për Avokatinë e Kulturës Demokratike - ACDC ka nderin t'ju ftojë të merrni pjesë në një konferencë në kuadër të projektit "Promovimi i rolit të Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë" mbështetur nga Ambasada Hollandeze në Kosovë, përmes programit Matra dhe zbatuar nga BIRN dhe ACDC.

Konferenca synon të informojë qytetarët në lidhje me Raportet e Publikuara të Auditimit të katër komunave në veri të Kosovës, si dhe të informojë qytetarët për punën e Zyrës Kombëtare të Auditimit në Kosovë dhe bashkëpunimin me komunat në veri të Kosovës.

 

Të ftuar në konferencë do të jenë:

Z. Besnik Osmani - Auditor i Përgjithshëm

Znj. Adrijana Hodžić - Shefe e Administratës Komunale

Z. Vučina Janković - Kryetar i Komunës së Zveçanit

Z. Zoran Todić - Kryetar i Komunës së Leposaviqit

Z. Srđan Vulović - Kryetari i Komunës së Zubin Potokut

Konferenca do të mbahet të E enjte, 15 Tetor 2020, duke filluar nga ora 11:00 në Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit (IBCM) në Mitrovicën e Veriut.

Në rast se nuk keni mundësi të merrni pjesë në këtë takim, ju po ashtu mund të jeni përmes platformës online në ZOOM, në linkun vijues:

https://us02web.zoom.us/j/82656901959

 

Ne po ju presim në ngjarjen tonë,

Ekipi i ACDC

Untitled Document
November 2020
PUSČPSNPUSČPSNPUSČPSNPUSČPSNP
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Copyright© 2013 ACDC Kosovo

Designed by Kale