OJQ ACDC paraqet një asistent të ri të projektit - Ilda Krama

Ilda Krama është një studente e arkitekturës dhe dizajnit, e cila rastësisht mori rrugën në një drejtim tjetër dhe të ri, i cili është me interes të veçantë dhe ky është procesi i sundimit të ligjit në Kosovë. Si nje vajze e komunitetit pakicë boshnjake, Ilda u bë një person tregjuhësh si fëmijë.

Duke folur në të dy gjuhët lokale, ajo ka qenë një aktiviste në shumë projekte të organizatave ndërkombëtare që merren me të drejtat e njeriut, të drejtat e grave, problemet e komuniteteve pakicë në Kosovë. Ajo është gjithashtu një pjesëmarrëse dhe finaliste për zhvillimin e një modeli biznesi në sipërmarrjen sociale. Me një ndërthurje të profesionit dhe përvojës së saj në çështje sociale, qëllimi i saj është të krijojë një mënyrë krijuese të zhvillimit dhe të përmirësojë marrëdhëniet e komunitetit ndëretnik në Kosovë

Untitled Document
November 2020
PUSČPSNPUSČPSNPUSČPSNPUSČPSNP
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Copyright© 2013 ACDC Kosovo

Designed by Kale