OJQ-ja ACDC ju uron një lumtur dhe të suksesshme 2021

Të dashur kolegë, partnerë dhe miq, Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri, ju përcjellim urimet më të mira dhe më shumë suksese në vitin që do të vijë.

Untitled Document
January 2021
PUSČPSNPUSČPSNPUSČPSNPUSČPSN
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Copyright© 2013 ACDC Kosovo

Designed by Kale