29.02.2016. » 12:01 | ACDC


ACDC nastavio sa treninzima u okviru projekta "Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa"



Proteklog vikenda u Gračanici su održani treninzi u okviru projekta ''Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa''

acdc-nastavio-sa-treninzima-u-okviru-projekta-podizanje-kapaciteta-organizacija-dobitnika-grantova-od-usaidakt-programa
FOTO: ACDC

Proteklog vikenda u Gračanici su održani treninzi u okviru projekta ''Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa'' finansiranog od strane USAID-a i podržanog od strane Fonda za razvoj zajednica (CDF). Tokom ovih treninga pokrivene su teme iz oblasti tokova realizacije projekata (Project Cycle Management) i programskog menadžmenta. 

Trening iz oblasti tokovi realizacije projekta (Project Cycle Management) održao je Saša Ilić, dugogodišnji NGO aktivista iz Mitrovice. Trening iz programskog menadžmenta je držala Jelena Đokić, profesorka na Univerzitetu u Severnoj Mitrovici. 

Treninzima su prisustvovali učesnici nevladinih organizacija iz Mitrovice, Zvečana, Leposavića, Prištine, Gračanice, Lapljeg sela, Štrpca, Raniluga i Kamenice.