13.05.2016. » 15:42 | ACDC


ACDC - Besplatni treninzi za studente pravnog fakulteta



Besplatni treninzi sa studente Pravnog fakulteta

acdc___besplatni_treninzi_za_studente_pravnog_fakulteta
FOTO: ACDC

Nevladina organizacija „Centar za zastupanje demokratske kuluture” (ACDC), u okviru projekta “Jačanje pravosudnog sistema na Kosovu“, finansiranog od strane USAID/DPI MILLENIUM, organizuje besplatne treninge zastudente Pravnog fakulteta. 

U toku trajanja treninga, studenti će imati prilike da, osim teorijskog znanja, steknu i praktične veštine. Sa studentima će raditi kvalifikovani treneri sa višegodišnjim iskustvom u oblasti prava i advokature. Studentima će biti omogućene i posete pravosudnim institucijama na Kosovu, kao i mogućnost da steknu dodatna znanja iz oblasti prava, dok će im treneri biti na raspolaganju za sve dodatne konsultacije. 

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završne godine Pravnog fakulteta (četvrta godina i apsolventi). Broj kadidata koji se mogu prijaviti je ograničen. Kandidat ikoji uđu u uži izbor će biti kontaktirani. 

Konkurs je otvoren do 20. maja, 2016. godine. Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti pozivom na broj telefona: 065 33 22 791, putem e mail-a: office@acdc-kosovo.org, na zvaničnoj fejsbuk stranici ili dolaskom u prostorije NVO ACDC koja se nalazi na adresi Čika Jovina broj 3, North City Center.

RTV MIR: http://rtvmir.com/strana/arhiva/acdc___besplatni_treninzi_za_studente_pravnog_fakulteta/32612