19.09.2022. » 13:40 | KCSF


Ceremonija potpisivanja ugovora - Grant za razvoj organizacije



U prostorijama Kosovske fondacije za civilno društvo (KCSF), 15. septembra održana je ceremonija potpisivanja ugovora sa dobitnicima grantova u okviru programa „EJA Kosovo“.

ceremonija-potpisivanja-ugovora-grant-za-razvoj-organizacije
FOTO: KCSF

U prostorijama Kosovske fondacije za civilno društvo (KCSF), 15. septembra održana je ceremonija potpisivanja ugovora sa dobitnicima grantova u okviru programa „EJA Kosovo“. Ugovori o dodeli grantova potpisani su sa petnaest organizacija iz celog Kosova, uključujući NVO ACDC, koja je bila među osam organizacija koje su dobitnice grantova za organizacioni razvoj.

Grant za organizacioni razvoj trajaće godinu dana i uključivaće aktivnosti koje pomažu unutrašnjem razvoju organizacije. Opšti cilj projekta je povećanje kapaciteta osoblja organizacije kako bi se kreirao jasan pravac organizacionog razvoja koristeći specifične alate i resurse koji će doprineti rastu organizacije, povećati nivo kapaciteta, ojačati  sistem internog upravljanja i doprineti boljem pristupu korisnicima projekta.

Ovaj grant omogućava program KCSF-a za podršku civilnom društvu “EJA Kosovo”, koji sufinansiraju Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), Švedska i Vlada Velikog Vojvodstva Luksemburga.