24.05.2018. » 18:31 | ACDC


Forum - "Transparentnost i antikorupcija" 29.05.2018 u North City od 11h



NVO "Community Development Institute" - Code u saradnji sa NVO "Riinvest Institute", organizuje tematski forum za predstavnike organizacija civilnog društva. Forum se organizuje u okviru projekta "Zajedno za budućnost". Pomenuti projekat sprovodi se uz finansijsku podršku Agencije za međunarodni razvoj (USAID), kroz program Unapredimo Kosovo zajedno - Lokalno rešenje (AKT-LS). Program Unapredimo Kosovo zajedno - Lokalno rešenje, implementira se od strane"Community Development Fund" - CDF.

forum-transparentnost-i-antikorupcija-29052018-u-north-city-od-11h
FOTO: ACDC

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na tematskom forumu organizacija civilnog društva.

NVO „Community Development Institute“ – Code u saradnji sa NVO „Riinvest Institute“, organizuje  tematski forum za predstavnike organizacija civilnog društva. Forum  se organizuje u okviru projekta „Zajedno za budućnost“. Pomenuti projekat sprovodi se uz finansijsku podršku Agencije za međunarodni razvoj (USAID), kroz program Unapredimo Kosovo zajedno - Lokalno rešenje (AKT-LS). Program Unapredimo Kosovo zajedno – Lokalno rešenje, implementira se od strane „Community Development Fund“ – CDF.

Partnerske opštine AKT programa su: Gračanica, Obilić, Vučitrn, Novo Brdo, Ranilug, Klokot, Parteš, Gnjilane, Peć, Istok, Klina, Štrpce, Mitrovica, Leposavić, Zubin Potok i Zvečan.

Cilj ovog projekta jeste pronalaženje načina za unapređenje saradnje i unutrašnje komunikacije nevladinih organizacija srpske i albanske zajednice na Kosovu  o pitanjima koja se odnose na ljudska prava, međuetničku saradnju i ostala pitanja koja utiču na svakodnevni život obe zajednice sa jasnom svrhom da se okonča duga istorija nepoverenja.

Forum na temu „Transparentnost i antikorupcija“ održaće se u North City-u, Severna Mitrovica, 29. maja (utorak), sa početkom u 11 časova.