27.04.2016. » 21:33 | ACDC


Konferencija "Građanski aktivizam i zastupanje reformi u pravosudnom sistemu"



KOSOVSKA MITROVICA - Konferencija pod nazivom "Građanski aktivizam i zastupanje reformi u pravosudnom sistemu" održana je danas u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM) u Kosovskoj Mitrovici u organizaciji NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC.

konferencija-gradanski-aktivizam-i-zastupanje-reformi-u-pravosudnom-sistemu
FOTO: ACDC

KOSOVSKA MITROVICA - Konferencija  pod nazivom ‘’Građanski aktivizam i zastupanje reformi u pravosudnom sistemu’’ održana je danas u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM) u Kosovskoj Mitrovici u organizaciji  NVO Centar za zastupanje demokratske kulture – ACDC.

Učesnici konferencije bili su: Milica Jakovljević, menadžer na projektu iz NVO  ACDC, koja je između ostalog govorila o pregledu  projekta ‘’Pravda i građani’’,  značaju građanskog aktivizma na lokalnom nivou I  kampanji  ‘’Pravda i građani’’, zatim Kushtrim Kaloshi, izvršni direktor u  ATRC koji je između ostalog govorio o značaju građanskog aktivizma na centralnom nivou I član kosovskog parlamenta Slavko Simić koji je govorio o funkcionisanju  institucija na centralnom nivou i uticaju građana na rad ovih institucija.

Konferencija  ‘’Građanski aktivizam i zastupanje reformi u  pravosudnom sistemu’’ održana je u sklopu projekta “Pravda i građani“, koji podržava PILPG/ State Department (INL). 

Radio Kontakt Plus:

 http://www.radiokontaktplus.org/vesti/konferencija__%E2%80%98%E2%80%99gradjanski_aktivizam_i_zastupanje_reformi_u__pravosudnom_sistemu%E2%80%99%E2%80%99/6697