16.11.2021. » 23:02 | ACDC


Конференција „Састанак чланова Адвокатских комора Београда и Приштине“ - 23. новембар 2021. - 11.00 – 12.30НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC срдачно вас позива да учествујете у конференцији под називом „Састанак чланова Адвокатских комора Београда и Приштине “. Разговараће се о размени информација и сарадњи између Комора, са посебним освртом на имовинска права на Косову.

konferencija-sastanak-clanova-advokatskih-komora-beograda-i-pristine-23-novembar-2021-1100-1230
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC срдачно вас позива да учествујете у конференцији под називом „Састанак чланова Адвокатских комора Београда и Приштине “. Разговараће се о размени информација и сарадњи између Комора, са посебним освртом на имовинска права на Косову.

Панелисти на конференцији ће бити:

 

Драгутин Ненезић, члан Адвокатске коморе Србије

Немања Компировић, млади адвокат из Србије

Небојша Влајић, члан Адвокатске коморе Косова

Предраг Миљковић, члан Авокатске коморе Косова

Осман Хаволи, бивши председник Адвокатске коморе Косова

 

Модератор: Душан Радаковић, извршни директор ACDC-ја

Конференција ће се одржати преко Зум апликације (Zoom) 23. новембра са

почетком у 11 часова. Можете се прикључити помоћу линка.

https://us02web.zoom.us/j/85209464675

 

Конференцији ће присуствовати правници, адвокати, активисти цивилног друштва, представници међународних организација и медија

Молимо       вас     да     нам     потврдите     своје     учешће     путем     е-поште: slobodan.stosic@acdc-kosovo.org

 

"Овај пројекат је подржан од стране Балканског фонда за демократију (BTD), пројекта Немачког Маршаловог фонда САД и америчког народа преко агенције за међународни развој (USAID), а имплементирају га Центар за заступање демократске културе (ACDC) и Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе (CDDRI). Изнети ставови и мишљења не одражавају ставове и мишљења BTD, GMF, USAID или Владе САД.".