06.04.2021. » 13:43 | ACDC


Konferencija u okviru projekta - Promocija uloge NKR na Kosovu-NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove na konferenciju u okviru projekta „Promocija uloge NKR na Kosovu“ koji podržava holandska ambasada na Kosovu, kroz program MATRA, koji sprovode ACDC i BIRN.

konferencija-u-okviru-projekta-promocija-uloge-nkr-na-kosovu
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove na konferenciju u okviru projekta „Promocija uloge NKR na Kosovu“ koji podržava holandska ambasada na Kosovu, kroz program MATRA, koji sprovode ACDC i BIRN.

Glavni cilj konferencije je da informiše građane o godišnjim izveštajima o reviziji u severnim opštinama i da predstavi rad NAO na Kosovu i njegovu saradnju sa opštinama sa severa Kosova.

 

Glavni panelisti konferencije biće:

Gospodin Besnik Osmani - Generalni revizor Kosova

Gospođa Adrijana Hodžić - načelnik uprave opštine Severna Mitrovica

Gospodin Vučina Janković - predsednik opštine Zvečan

Gospodin Zoran Todić - predsednik opštine Leposavić

Gospodin Srđan Vulović, predsednik opštine Zubin Potok

 

Konferencija će se održati u četvrtak, 15. oktobra 2020. u 11 časova u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM) u Severnoj Mitrovici.

Ako niste u mogućnosti da lično prisustvujete konferenciji, možete i da učestvujete na mreži putem aplikacije ZOOM na sledećem linku:

https://us02veb.zoom.us/j/82656901959

Očekujemo vas na konferenciji.