12.09.2019. » 16:18 | ACDC


Konferencija o transparentnosti lokalne samouprave i ulozi kancelarije Ombudsmana - 16.09 ACDC 14h



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj konferenciji o Transparentnosti lokalne samouprave i ulozi kancelarije Ombudsmana. Javna konferencija je deo projekta “Jačanje trensparentnosti i učešća građana u donošenju odluka na lokalnom nivou na severu Kosova”. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo – KFOS.
konferencija_o_transparentnosti_lokalne_samouprave_i_ulozi_kancelarije_ombudsmana___1609_acdc_14h
FOTO:

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj konferenciji o Transparentnosti lokalne samouprave i ulozi kancelarije Ombudsmana. Javna konferencija je deo projekta Jačanje trensparentnosti i učešÄ‡a graÄ‘ana u donošenju odluka na lokalnom nivou na severu Kosova”. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo – KFOS.

 

Na javnoj konferenciji će se govoriti o transparentnosti lokalne samouprave, učešÄ‡u graÄ‘ana u njenom radu i ulozi kancelarije Ombudsmana.

 

Gosti javne diskusije biće:

GospoÄ‘a   Miljana ŠÄ‡ekić – Predstavnik kancelarije Ombudsmana

Gospodin  Nemanja Biševac – Odbornik Skupštine severna Mitrovica

Gospodin  Nenad Radosavljević – Odbornik Skupštine Zvečan

Gospodin  Darko Nedeljković – Predstavnik ACDC-a

 

Javna konferencija će se održati 16. Septembra 2019. godine  sa početkom od 14.00 časova u prostorijama NVO ACDC, ÄŒika Jovina 3, North City Center, severna Mitrovica.

 

Očekujemo Vas na našem dogaÄ‘aju.