04.06.2018. » 10:30 | ACDC


Konferenciju o indeksu transparentnosti opštinskih reformi - 11.06.2018 na IBCM od 11:00



Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu, zajedno sa Centrom za zastupanje demokratske kulture (ACDC), sa zadovoljstvom Vas poziva na promociju publikacije o indeksu reforme opštinske transparentnosti. Događaj će se održati 11. juna 2018. godine, sa početkom u 11 časova, na Međunarodnom poslovnom koledžu (IBCM) u Severnoj Mitrovici.

konferenciju-o-indeksu-transparentnosti-opstinskih-reformi-11062018-na-ibcm-od-1100
FOTO: ACDC

Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu, zajedno sa Centrom za zastupanje demokratske kulture (ACDC), sa zadovoljstvom Vas poziva na promociju publikacije o indeksu reforme opštinske transparentnosti. Događaj će se održati 11. juna 2018. godine, sa početkom u 11 časova, na Međunarodnom poslovnom koledžu (IBCM) u Severnoj Mitrovici.

Tema događaja biće transparentnost opština i rezultati do kojih se došlo nadgledanjem rada institucija lokalne samouprave na severnom Kosovu.

Članovi panela biće šef Misije OEBS-a i ambasador Velike Britanije u Prištini, kao i predsednici opština i visoki zvaničnici iz sve četiri opštinske uprave.

 

Uvodni govori članova panela

·         Nj.E Jan Braathu, šef Misije OEBS-a na Kosovu 
·         Nj.E Ruairi O’Connell, ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Prištini
·        Gđa Adrijana Hodžić, šefica Administrativne kancelarije za Severnu Mitrovicu 
·        G. Stevan Vulović, gradonačelnik Zubin Potok 
·        G. Vučina Janković, gradonačenik Zvečan
·        G. Zoran Todić, gradonačelnik Leposavić
 

Radionica će poslužiti i kao prilika za prikupljanje predloga za osmišljavanje budućih aktivnosti Misije. 

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite g Dušanu Radakoviću na telefon: +381 64 11 77 871 i/ili na dusan.radakovic@acdc-kosovo.org do 08.06.2018. godine. G. Radaković će takođe biti na raspolaganju da odgovori na sva vaša eventualna pitanja o ovom sastanku.

U nastavku se nalazi dnevni red događaja.

Nadamo se Vašem učešću.