27.08.2015. » 15:21 | ACDC


Konkurs - Menadžer za Severnu kancelariju mitrovačkog Centra za medijaciju



CSSP Berlinski Centar za integrativnu medijaciju, u saradnji sa organizacijama: Community Building Mitrovica i Centrom za zastupanje demokratske kulture (ACDC), traži menadžera za Severnu kancelariju mitrovačkog Centra za medijaciju.

konkurs-menadzer-za-severnu-kancelariju-mitrovackog-centra-za-medijaciju
FOTO: ACDC

CSSP Berlinski Centar za integrativnu medijaciju, u saradnji sa organizacijama: Community Building Mitrovica i Centrom za zastupanje demokratske kulture (ACDC), traži menadžera za Severnu kancelariju mitrovačkog Centra za medijaciju.

 

Radeći u visoko motivisanom međuetničkom timu, menadžer će biti odgovoran za: 

 

•       Upravljanje severnom kancelarijom Centra za medijaciju, koji služi kao centar za medijaciju sudskih i vansudskih slučajeva;

•       Registraciju svih neophodnih podataka za menadžment i administraciju predmeta;

•       Nadgledanje i administraciju finansijskih aspekata kancelarije i medijacionih predmeta;

•       Blisku saradnju sa organizacijama CSSP/ACDC/CBM kako bi projekat ispunio sve ciljeve programa;

•       Informisanje klienta o medijaciji;

•       Aktivno stupanje u kontakt sa osobama i institucijama koje mogu biti zainteresovane za medijaciju;

•       Planiranje i ostvarivanje aktivnosti u okviru i van centra, kao što su radionice i javne aktivnosti u svrhu podizanja nivoa svesti građana;

•       Saradnju u cilju razvoja ostalih aktivnosti programa medijacije na osnovu zahteva.


Kvalifikacije

Kandidat za poziciju menadžera kancelarije mora posedovati: kosovsku ličnu kartu, univerzitetsku diplomu, najmanje dve godine iskustva u menadžmentu, odličnu komunikaciju sa ljudima, dobro poznavanje računara, veoma dobro znanje engleskog jezika (čitanje i pisanje), vozačku dozvolu, dobre veštine prezentovanja, sposobnost za timski rad i veštine u umrežavanju, dobro poznavanje NVO sektora na Kosovu, kreativnost i inicijativu.

 

Iskustvo u Medijaciji i rešavanju konflikta je dodatna prednost.

 

Mi cenimo spremnost na timski rad i veštine u rešavanju međuljudskih sporova. Kandidat mora biti voljan da blisko srađuje sa osobama iz svih zajednica na Kosovu. Radni jezik je engleski jezik, a znanje srpskog i albanskog jezika je poželjno i stvara prednost nad ostalim kandidatima.

 

CSSP svima pruža istu priliku za zaposlenje i stoga ohrabrujemo prijavljivanje što raznovrsnijih kanditata.

 

Aplikacije

Molimo da pošaljete motivaciono pismo i CV (oba na Engleskom jeziku), kopiju(e) dimlome(a), kontakt informacije dve osobe koje vas mogu preporučiti, kopiju kosovske lične karte i ostala prateća dokumenta na  sledeće e-mail adrese: info@cssp-mediation.org i bismaili@cssp-mediation.org do 17:00 časova 07. septembra 2015. Intervju će se održati od 14. do 18. septembra 2015. Sve kvalifikovane prijave će biti razmatrane na osnovu stručnosti.

 

MOLIMO VAS DA NE KONTAKTIRATE ORGANIZACIJE ACDC i CBM u toku procesa selekcije.