21.07.2022. » 14:44 | ACDC


M4Y - Potpisani ugovori o dodeli grantova u Srbici18. jula su u opštini Srbica potpisani ugovori sa mladima u okviru projekta "Opštine za mlade". Ugovore su potpisali lideri ekipa i gradonačelnik Srbice, gospodin Fadil Nura.

m4y-potpisani-ugovori-o-dodeli-grantova-u-srbici
FOTO: ACDC

18. jula su u opštini Srbica potpisani ugovori sa mladima u okviru projekta "Opštine za mlade". Ugovore su potpisali lideri ekipa i gradonačelnik Srbice, gospodin Fadil Nura.

Mladi iz Srbice i okoline će u narednom periodu moći da uz pomoć dobijenih sredstva sprovedu svoje ideje u delo. Projekti su zasnovani na potrebama mladih iz opštine i okolnih sela. U ovom krugu su podržana 12 projekata i krenuće sa implementacijom u narednom periodu. Mladi su svojim projektima pokazali inovativnost i kreativnost sve na dobrobit zajednice a njihove rezultate ćemo pratiti i predstaviti u narednom periodu.

Projekat "Opštine za mlade" je podržan od strane Japanskog fonda za društveni razvoj, Svetske banke, Ministarstva za administraciju i lokalnu samoupravu, opštine Srbica a implementiraju ga Fond za razvoj zajednica (CDF) i Centar za zastupanje demokratske kulture (ACDC)