13.07.2022. » 12:13 | ACDC


M4Y - Potpisani ugovori o dodeli grantova u Vučitrnu8. jula potpisani su ugovori sa mladima iz opštine Vučitrn. Potpisivanje ugovora je obavljeno u prostorijama opštine Vučitrn a ugovore je dodelio gradonačelnik opštine gospodin Ferit Idrizi.

m4y-potpisani-ugovori-o-dodeli-grantova-u-vucitrnu
FOTO: ACDC

8. jula potpisani su ugovori sa mladima iz opštine Vučitrn. Potpisivanje ugovora je obavljeno u prostorijama opštine Vučitrn a ugovore je dodelio gradonačelnik opštine gospodin Ferit Idrizi.

Ovom prilikom je podržano 13 ekipa koji će u narednom periodu realizovati svoje ideje i na taj način poboljšati položaj mladih na teritoriji opštine Vučitrn. Ekipe su sačinjene od mladih ljudi uzrasta od 15 do 24 godine, a njohovi projekti  će početi sa implemetacijom u narednom periodu i biće završeni u 2023 godini. Ova aktivnost je deo projekta "Opštine za mlade" koju u ovoj opštini sprovodi Centar za zastupanje demokratske kulture (ACDC).

Projekat "Opštine za mlade" je podržan od strane Japanskog fonda za društveni razvoj, Svetske banke, Ministarstva za administraciju i lokalnu samoupravu, opštine Vushtrri/Vučitrn a implementiraju ga Fond za razvoj zajednica (CDF) i Centar za zastupanje demokratske kulture (ACDC).