05.03.2017. » 10:06 | ACDC


Mediji o konferenciji o Indeksu Transparentnosti opština na severu Kosova



Misija OEBS-a je zajedno sa svojim implementacionim partnerom NVO ''Centar za zastupanje demokratske kuluture'' organizavala konferenciju u Severnoj Mitrovici. Panelisti na pomenutom dogadjaju su bili britanski ambasador Ruairi O'Connell, šef misije OEBS-a na Kosov ambasador Jan Braathu, Adrijana Hodžić iz administrativne kancelarija u Severnoj Mitrovic i Miloš Perović ispred opštine Zubin Potok.

mediji-o-konferenciji-o-indeksu-transparentnosti-opstina-na-severu-kosova
FOTO: ACDC

Misija OEBS-a je zajedno sa svojim implementacionim partnerom NVO ''Centar za zastupanje demokratske kuluture'' organizavala konferenciju u Severnoj Mitrovici. Panelisti na pomenutom dogadjaju su bili britanski ambasador Ruairi O'Connell, šef misije OEBS-a na Kosov ambasador Jan Braathu, Adrijana Hodžić iz administrativne kancelarija u Severnoj Mitrovic i Miloš Perović ispred opštine Zubin Potok. Konferencija je imala jako veliki medijski odaziv, budući da su na konferenciji bili prisutni gotovo svi mediji sa Kosova. Reportaže iz medija možete pronaći na linkovima ispod.

RTS: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2650629/transparentne-opstine-na-severu-kosova-interes-gradjana.html

TV Most : http://tvmost.info/vesti/transparentne_opstine_na_severu_kosova_interes_gradjana/76076

Kossev: http://gradjanskastrana.kossev.info/strana/arhiva/transparentnost_opstina_na_severu_kosova/11304

TANJUG: http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=312353

Radio Kontakt plus: http://www.radiokontaktplus.org/vesti/transparentne_opstine_na_severu_kosova_interes_gradjana_/9541