17.11.2015. » 15:54 | ACDC


Novi Koordinator na projektu u ACDC-u



Sa zadovoljstvom objavljujemo da će se Miloš Kabasić pridružiti Centru za Zastupanje Demokratske Kulture kao Koordinator na Projektu "Monitoring Briselskog sporazuma u vezi sa pravosuđem i efikasnosti rada novoosnovanog suda". Projekat je finansijski podržan od Nacionalne Zadužbine za Demokratiju (NED).

novi_koordinator_na_projektu_u_acdc_u
FOTO: ACDC

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će se Miloš Kabasić pridružiti Centru za Zastupanje Demokratske Kulture kao Koordinator na Projektu “Monitoring Briselskog sporazuma u vezi sa pravosuđem i efikasnosti rada novoosnovanog suda”. Projekat  je finansijski podržan od Nacionalne Zadužbine za Demokratiju (NED).

Kao Koordinator na projektu Miloš će biti odgovoran za praćenje implementacije Briselskog sporazuma u vezi sa pravosuđem (koji je potpisan od strane vlade Kosova  i vlade Srbije u Briselu). Kao i praćenje rada novoosnovanog suda u Mitrovici, kroz povećano ušešće građana i aktivista civilnog društva iz severne Mitrovice u pravosudnom sistemu, kao i omogućavanje građanima i studentima Pravnog fakulteta da prate rad novoosnovanog suda.

Miloš Kabašić je mladi student Pedagogije iz Severne Mitrovice, koji ima prethodnog iskustva u radu u NVO sektoru.

Miloša Kabašića možete kontaktirati na:

+381 (0) 66 904 75 24

+377 (0) 45 876 956

E-mail : milos.kabasic@acdc-kosovo.org