13.07.2018. » 11:03 | ACDC


NVO ACDC - Javnoj diskusiji o ''Stanje u pravosuđu - problemi za prevodom'' - CEC 17.07. od 11h



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj diskusiji o ''Stanju u pravosuđu''. Javna diskusija je deo projekta ''Integracija pravosuđa 6 meseci kasnije, gde smo?''. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo - KFOS.

nvo-acdc-javnoj-diskusiji-o-stanje-u-pravosudu-problemi-za-prevodom-cec-1707-od-11h
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj diskusiji o “Stanju u pravosuđu”. Javna diskusija je deo projekta Integracija pravosuđa 6 meseci kasnije, gde smo?”. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo – KFOS.

Na javnoj diskusiji će se govoriti o situaciji nastaloj nakon integracije pravosuđa na severnom Kosovu, dok će NVO ACDC predstaviti rezultate istraživanja urađenog na ovu temu.

 

Gosti javne diskusije biće:

Gospodin Slaviša Mladenović – Poverenik za jezike

Gospođa Jelena Krivokapić– Sudija vrhovnog suda

Gospodin Aleksandar Rapajić – Predstavnik ACDC-a

 

Javna diskusija će se održati 17. jula 2018. godine  sa početkom od 11.00 časova u prostorijama Centra Građanske Energije u Severnoj Mitrovici.

Očekujemo Vas na našem događaju.