04.11.2017. » 23:00 | ACDC


NVO ACDC - Konferenicija o studijskim posetama pravosudnim institucijama, koja je deo projekta "Administrativna i pravna reforma"



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konfereniciji o studijskim posetama pravosudnim institucijama, koja je deo projekta "Administrativna I pravna reforma". Projekat je implementiran u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)

nvo-acdc-konferenicija-o-studijskim-posetama-pravosudnim-institucijama-koja-je-deo-projekta-administrativna-i-pravna-reforma
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konfereniciji o studijskim posetama pravosudnim institucijama, koja je deo projekta “Administrativna I pravna reforma“. Projekat je implementiran  u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)

 

Na konferenciji  će se govoriti o studijskim posetama pravosudnim institucijama, kao i o iskustvima učesnika na projektu, dok će NVO ACDC predstaviti glavna dostignuća na projektu.

 

Konferencija će se održati 07.  novembra 2017. godine sa početkom u 13.00 časova u prostorijama EUICC  u Severnoj Mitrovici.