21.06.2018. » 15:39 | ACDC


NVO ACDC - Poseta Osnovnom sudu u Mitrovici za pripravnike iz Osnovnog suda u Prištini i Mitrovici



Dana 20. juna 2018. godine, NVO Centar za zastupanje demokratkse kulture je organizovao posetu Osnovnom sudu u Mitrovici za pripravnike iz Osnovnog suda u Prištini, u saradnji sa Kosovskim Institutom za pravosudje (KLI). Ova aktivnost je organizovana u okviru projekta koji podržava UNMIK, a čiji cilj je podrška dijalogu i saradnji mladih pravnika na Kosovu . Na ovom događaju je učestvovalo oko 70 pripravnika iz osnovnih sudova u Mitrovici i Prištini, sudije i predstavnici UNMIK-a.

nvo-acdc-poseta-osnovnom-sudu-u-mitrovici-za-pripravnike-iz-osnovnog-suda-u-pristini-i-mitrovici
FOTO: ACDC

Dana 20. juna 2018. godine, NVO Centar za zastupanje demokratkse kulture je organizovao posetu Osnovnom sudu u Mitrovici za pripravnike iz Osnovnog suda u Prištini, u saradnji sa Kosovskim Institutom za pravosudje (KLI). Ova aktivnost je organizovana u okviru projekta koji podržava UNMIK, a čiji cilj je podrška dijalogu i saradnji mladih pravnika na Kosovu . Na ovom događaju je učestvovalo oko 70 pripravnika iz osnovnih sudova u Mitrovici i Prištini, sudije i predstavnici UNMIK-a.

Pripravnicima su se obratili Specijalni predstavnik Generalnog sekretara UN-a Zahir Tanin, predsednik Osnovnog suda u Mitrovici Nikola Kabašić, šef regionalne kancelarije UNMIK-a u Mitrovici Danilo Rosales-Diaz i direktor NVO ACDC Dušan Radaković.