06.06.2018. » 23:02 | ACDC


NVO ACDC - Poseta Osnovnom sudu u Prištini za pripravnike iz Osnovnog suda u Mitrovici



Dana 6. juna 2018. godine, NVO Centar za zastupanje demokratske kulture je organizovao posetu Osnovnom sudu u Prištini za pripravnike iz Osnovnog suda u Mitrovici, u saradnji sa Kosovskim Institutom za pravosudje (KLI). Ova aktivnost je organizovana u okviru projekta koji podržava UNMIK, a čiji cilj je podrška dijalogu i saradnji mladih pravnika na Kosovu . Na ovom događaju je učestvovalo oko 80 pripravnika iz osnovnih sudova u Mitrovici i Prištini, sudije i predstavnici UNMIK-a.

nvo-acdc-poseta-osnovnom-sudu-u-pristini-za-pripravnike-iz-osnovnog-suda-u-mitrovici
FOTO: ACDC

Dana 6. juna 2018. godine, NVO Centar za zastupanje demokratkse kulture je organizovao posetu Osnovnom sudu u Prištini za pripravnike iz Osnovnog suda u Mitrovici, u saradnji sa Kosovskim Institutom za pravosudje (KLI). Ova aktivnost je organizovana u okviru projekta koji podržava UNMIK, a čiji cilj je podrška dijalogu i saradnji mladih pravnika na Kosovu . Na ovom događaju je učestvovalo oko 80 pripravnika iz osnovnih sudova u Mitrovici i Prištini, sudije i predstavnici UNMIK-a.

Pripravnicima su se obratili Specijalni predstavnik Generalnog sekretara UN-a Zahir Tanin, predsednik Osnovnog suda u Prištini Aferdita Bytyqi, Šef Odseka za pravosuđe UNMIK-a Andrea Lako i predstavnici NVO ACDC Dušan Radaković i KLI Ehat Miftaraj.