30.03.2016. » 15:48 | ACDC


NVO ACDC - Simulacija suđenja u sudu u severnoj Mitrovici 31.03.2016 u 14 časova



NVO Centar za zastupanje demokratske culture (NVO ACDC) ima zadovoljstvo da Vas pozove na "simulaciju suđenja", koju će izvesti studenti prava Univerziteta u Mitrovici (sever), uz nadzor advokata sa severa Kosova. Događaj će se odžati u sudnici Osnovnog suda u Mitrovici, zgrada u Severnoj Mitrovici (EULEX), sa početkom u 14:00 sati.

nvo-acdc-simulacija-sudenja-u-sudu-u-severnoj-mitrovici-31032016-u-14-casova
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske culture (NVO ACDC) ima zadovoljstvo da Vas pozove na “simulaciju suđenja”, koju će izvesti studenti prava Univerziteta u Mitrovici (sever), uz nadzor advokata sa severa Kosova. Događaj će se održati u sudnici Osnovnog suda u Mitrovici, zgrada u Severnoj Mitrovici (EULEX), sa početkom u 14:00 sati.

Simulacija suđenja se organizuje kao završni događaj u projektu Inicijativa civilnog društva za vladavinu prava na severu Kosova, koji podržava Britanska Ambasada u Prištini. Cilj ovog događaja je da se studentima prava pruži prilika da primenjuju pravo kroz stvarne ili hipotetičke slučajeve, ali u simulovanom postupku, kao i da se promoviše važnost uključivanja mladih pravnika sa severa u pravnu praksu na Kosovu.

Očekujemo Vas na našem događaju.