10.02.2016. » 10:07 | ACDC


Održani prvi treninzi u sklopu projekta "Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa"



U sklopu projekta "Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa" proteklog vikenda su održani prvi treninzi sa ciljem da se unapredi poslovanje NGO sektora.

odrzani-prvi-treninzi-u-sklopu-projekta-podizanje-kapaciteta-organizacija-dobitnika-grantova-od-usaidakt-programa
FOTO: ACDC

U sklopu projekta  "Podizanje kapaciteta organizacija dobitnika grantova od USAID/AKT programa" koji je finansiran od USAID-a i podržan od Fonda za razvoj zajednica CDF, proteklog vikenda su održani prvi treninzi sa ciljem da se unapredi poslovanje NGO sektora. 

Treninzi su održani u hotelu "Ulpiana" u Gračanici uz prisustvo članova nevladinih organizacija sa čitave teritorije Kosova. Prvi treninzi su bili sa temama organizacionog menadžmenta i finansijskog menadžmenta. Ovo su bili prvi treninzi u seriji treninga koji će se održati sa ciljem da se podigne kapacitet organizacija civilnog društva.

Sesiju iz organizacionog menadžmenta je održao Igor Jojkić, profesionalni trener u oblasti menadžmenta i dugogodišnji saradnik NDI Srbije. Sesiju iz finansijskog menadžmenta je održala Katarina Ađančić, direktorka poreske uprave u Mitrovici.

Naredni treninzi će biti održani 27. i 29. februara sa temama programskog menadžmenta i tokova realizacije projekta (Project Cycle Management).