11.12.2015. » 17:58 | ACDC


Okrugli sto u sklopu projekta "Monitoring reforme pravosuđa na severu Kosova", koji podržava Nacionalna zadužbina za demokratiju (NED)



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove da učestvujete na okruglom stolu u sklopu projekta "Monitoring reforme pravosuđa na severu Kosova", koji podržava Nacionalna zadužbina za demokratiju (NED). Događaj će se održati 15. decembra u zgradi Međunarodnog poslovnog koledža u Severnoj Mitrovici (IBCM), sa početkom u 13:00 sati.

okrugli-sto-u-sklopu-projekta-monitoring-reforme-pravosuda-na-severu-kosova-koji-podrzava-nacionalna-zaduzbina-za-demokratiju-ned
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove da učestvujete na okruglom stolu u sklopu projekta “Monitoring reforme pravosuđa na severu Kosova“, koji podržava Nacionalna zadužbina za demokratiju (NED).

Na okruglom stolu će biti predstavljeni rezultati nedavnog istraživanja o mišljenju i znanju građana o Briselskom sporazumu o integaraciji u pravosuđu.

Događaj će se održati 15. decembra u zgradi Međunarodnog poslovnog koledža u Severnoj Mitrovici (IBCM), sa početkom u 13:00 sati.

Panelisti će biti:

Gospodin Nikola Kabašić – Predsednik Višeg suda u Kosovskoj Mitrovici

Gospodin Dejan Vasić – Advokat

Očekujemo Vas na našem događaju.