19.01.2024. » 16:21 | ACDC


POZIV ZA UČEŠĆE U RADIONICAMA O KULTURNOJ RAZNOLIKOSTI



Naša inicijativa, posvećena mladima uzrasta od 15 do 29 godina, ima cilj da podstakne strast prema učenju i stvaranju mostova razumevanja među različitim kulturama.

poziv-za-ucesce-u-radionicama-o-kulturnoj-raznolikosti
FOTO: ACDC

Dobrodošli u inspirativni svet kulturne raznolikosti! Naša inicijativa, posvećena mladima uzrasta od 15 do 29 godina, ima cilj da podstakne strast prema učenju i stvaranju mostova razumevanja među različitim kulturama. Kroz niz dinamičnih radionica, želimo stvoriti siguran prostor gde mladi entuzijasti mogu povezati svoje ideje, razmenjivati iskustva i zajedno raditi na izgradnji mostova među raznolikim zajednicama.

Ova sveobuhvatna inicijativa fokusira se na izgradnju mostova razumevanja i saradnje među mladim kulturnim aktivistima, s posebnim naglaskom na mladima iz nevećinskih zajednica na Kosovu. Pružamo im priliku da aktivno dele svoje perspektive, iskustva i doprinesu širem dijalogu o kulturnoj raznolikosti.

Radionice će biti vođene iskusnim predavačima i stručnjacima iz oblasti interkulturalnih studija, komunikacije i umetničkog obrazovanja. Kroz interaktivne diskusije, kreativne aktivnosti i zajedničke inicijative, težimo podstaći razumevanje, poštovanje i saradnju među mladima iz različitih kulturnih pozadina.

Pridružite nam se od februara do marta 2024. godine u prostorijama naše organizacije na adresi Čika Jovina 3, zgrada North City Centra, Severna Mitrovica. Prijave su otvorene za sve zainteresovane mlade, bez obzira na prethodno iskustvo ili profesionalnu pozadinu. Vaša želja za učenjem i angažovanjem u oblasti kulturne raznolikosti su ključni kriterijumi. Radionice su besplatne za odabrane učesnike/ce, a sve troškove organizacije programa snosi Centar za zastupanje demokratske kulture-ACDC.

Detalje o prijavama možete pronaći na našoj web stranici www.acdc-kosovo.org, popunjavanjem prijavnog obrasca u rubrici VESTI-NAJAVA DOGAĐAJA. Rok za slanje prijava je od 19. januara do 31. januara 2024. godine do 23:59 časova.

Molimo vas da pažljivo popunite prijavni obrazac za učešće u programu "Mostovi diverziteta". Ove informacije će nam pomoći u razumevanju vašeg interesovanja i prilagodbi programa vašim potrebama. Sve informacije će biti tretirane poverljivo.

https://docs.google.com/forms/d/1QoJMkpWRRhvpQ8u9zMWM8FumTdEc2YsBcRbzKt6LyRE/viewform?edit_requested=true

Za dodatna pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na ines.aljovic@acdc-kosovo.org.

Priružite nam se u ovoj inspirativnoj avanturi, gde će vaša posvećenost biti ključna za oblikovanje budućnosti zasnovane na razumevanju, poštovanju i saradnji među mladima iz različitih kulturnih sfera. Vaš doprinos ima potencijal da ostavi dugoročan pozitivan uticaj na naš region.

Vidimo se na putu stvaranja inkluzivnijeg i povezanijeg društva!