24.06.2022. » 15:47 | KCSF


POZIVNICA ANGAŽUJMO SE ZAJEDNO: Događaj pokretanja programa „Aktivnost angažovanja građana" u Severnoj Mitrovici



Događaj pokretanja programa „Aktivnost angažovanja građana" u Severnoj Mitrovici

 

 

pozivnica-angazujmo-se-zajedno-dogadaj-pokretanja-programa-aktivnost-angazovanja-gradana-u-severnoj-mitrovici
FOTO: KCSF

Kosovska fondacija civilnog društva (KCSF) u partnerstvu sa USAID sa zadovoljstvom vas poziva na javni događaj za pokretanje programa „Aktivnost angažovanja građana", u četvrtak, 30. juna 2022. godine, u IBC-M, kampus u severnoj Mitrovici.

Cilj ovog događaja je upoznavanje sa prioritetima i aktivnostima Programa „Aktivnost angažovanja građana" sa građanima Severne Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana, kao i da se pokrene javni dijalog o tri glavne teme ovog programa: 1) angažovanje građana; 2) povećanje međudruštvenog poverenja i 3) proširenje i mobilizacija novih resursa za civilno društvo.

Naši neformalni razgovori imaju za cilj da okupe organizacije civilnog društva, poslovne predstavnike i predstavnike javnih institucija i medija kako bismo pronašli najbolje načine za podršku angažmanu građana, kao i da razgovaramo o tome kako da Program „Aktivnost angažovanja građana" na najbolji način služi ciljnim grupama.

Program "Aktivnost angažovanja građana" je petogodišnja inicijativa koju sprovodi KCSF u partnerstvu sa USAID-om na Kosovu. Glavni cilj ovog partnerstva je negovanje kulture aktivizma koja život u našim naseljima i gradovima čini boljim, brižnijim i sadržajnijim. Program „Aktivnost angažovanja građana" će kroz svoje aktivnosti sprovesti niz akcija zasnovanih na tri suštinska stuba: angažovanju građana; 2) povećanje međudruštvenog poverenja i 3) proširenje i mobilizacija novih resursa za civilno društvo.

Registracija učesnika počinje u 12:30, dok manifestacija počinje u 13:00. Radni jezik ovog sastanka biće srpski, a biće dostupan prevod na albanski jezik.

Bili bismo zahvalni ako biste svoje učešće potvrdili putem e-maila na: rudina.hasimja@kcsfoundation.org, ili pozivom na broj: 049 719 653. Molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za sve dodatne informacije koje su vam potrebne.