17.12.2021. » 13:22 | ACDC


ПОЗИВНИЦА - Јавни састанак - 22. децембар 2021. 11.00 – 13.30 - ACDC



НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC срдачно вас позива да учествујете на јавном састанку Скупштине градова. Овај састанак је део пројекта под називом „ Оснаживање институционалног одговора на корупцију на северу Косова“ и свеукупни циљ пројекта јесте смањење корупције на северу Косова кроз оснаживање институционалне свести и знања о корупцији, наочито о доступним правним механизмима за борбу против корупције.

pozivnica-javni-sastanak-22-decembar-2021-1100-1330-acdc
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC срдачно вас позива да учествујете на јавном састанку Скупштине градова. Овај састанак је део пројекта под називом „ Оснаживање институционалног одговора на корупцију на северу Косова“ и свеукупни циљ пројекта јесте смањење корупције на северу Косова кроз оснаживање институционалне свести и знања о корупцији, нарочито о доступним правним механизмима за борбу против корупције.

У првом делу састанка ће бити презентовано истраживање на тему корупције, као и мишљење грађана која су прикупљена током фокус група, док ће у другом делу бити дискусија на тему рада општина на северу Косова, корупције, јавних набавки, јавно доступне информације итд.

Састанак ће се одржати  у просторијама ACDC-а 22. децембра са почетком у 11 часова.

Панелисти:

Душан РадаковићИзвршни директор ACDC

 

Слободан СтошићМенаџер програма ACDC

 

Aдријана Хоџић – Заменица градоначелника Северне Митровице

 

Срђан Вучинић – Саветник градоначелника општине Зубин Поток

 

Наташа НастићДиректорка одсека за буџет и финансије општине Лепосавић (чека се потврда)

Састанак ће се преносити уживо преко платформе Зум (Zoom) и очекује се велики број учесника из свих сектора. Зум линк:

https://us02web.zoom.us/j/83771214578

 

Молимо Вас да потврдите своје учешће на имејл : slobodan.stosic@acdc-kosovo.org

 

Овај грант је подржан од стране „Програма цивилног друштва за Албанију и Косово“, који финансира Министраство спољних послова Норвешке и управља Косовска фондација за цивилно друштво (КЦСФ) у партнерству са Партнери Албанија за промене и развој (ПА)