09.10.2015. » 16:47 | ACDC


Radio Kontakt Plus o uspešno sprovedenoj inicijativi građana u opštini Zvečan



U okviru projekta ``Pravda i građani severa Kosova`` koji ACDC sprovodi u saradnji sa nevladinom organizacijom PILPG započeto je sa realizacijom četiri inicijative u svakoj od opština severnog Kosova. Dve inicijative su sprovedene uspešno. Jedna od njih je medijski ispraćena od strane Kontakt plus radija.

radio-kontakt-plus-o-uspesno-sprovedenoj-inicijativi-gradana-u-opstini-zvecan
FOTO: ACDC

Kontakt Plus Mitrovica o uspešno završenoj inicijativi u Zvečanu. U okviru projekta ``Pravda i građani severa Kosova`` nevladina organizacija Centar za zastupanje demokratske kulture je sprovela seriju sastanaka sa građanima gde im je pružena mogućnost da diskutuju o problemima u svojim opštinama. Građani opštine Zvečan utvrdili da je najveći problem u njihovoj opštini sigurnost dece u saobraćaju. Nakon višemesečnog zalaganja i zahvaljujući odličnoj saradnji sa Opštinom Zvečan, Osnovnom školom ``Vuk Karadžić``i Kosovskom policijom građanska inicijativa je sprovedena uspešno.

Više o inicijativi na linku Kontakt plus radija: 

http://www.radiokontaktplus.org/vesti/acdc_:inicijativom_gradjana_ulica_u_zvecanu__zatvorena_za_saobracaj_u_periodu_kada_deca_dolaze_i_odlaze_iz_skole_/4884