27.06.2021. » 23:42 | ACDC


Симулација суђења - 30.06.2021 - Основни Суд у Митровици од 13hНВО Центар за заступање демократске културе - АЦДЦ, срдачно вас позива да учествујете у симулацији суђења у оквиру пројекта „Јачање транспарентности и владавине закона на Косову - Већинске заједнице Срба“, у партнерству са НВО АКТИВ, уз подршку Биро за међународне наркотике и послове спровођења закона (ИНЛ) Косово.

simulacija-sudena-30062021-osnovni-sud-u-mitrovici-od-13h
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе - АЦДЦ, срдачно вас позива да учествујете у симулацији суђења у оквиру пројекта „Јачање транспарентности и владавине закона на Косову - Већинске заједнице Срба“, у партнерству са НВО АКТИВ, уз подршку Биро за међународне наркотике и послове спровођења закона (ИНЛ) Косово.

Учесници ће учествовати у симулираним кривичним поступцима, који обично укључују израду меморандума и учешће у усменој расправи.

 

Уводну реч имаће председник Основног суда у Митровици г. Никола Кабашић.

 

Симулацији суђења присуствоваће адвокати, судски приправници, активисти ОЦД, представници међународних организација и медији са Косова.

 

Симулација суђења ће се одржати у среду, 30. јуна 2021. у 13:00 до 14:30 у просторијама Основног суда у филијали Северна Митровица (судница).

 

Молимо вас да нам потврдите своје учешће путем е-поште: aca.mitic@acdc-kosovo.org

 

Срдачан поздрав.