28.03.2016. » 15:55 | ACDC


Završna konferencija - Civilno društvo za transparentnu vladavinu na severu Kosova - IBCM 30.03.2016. u 13 časova



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove da učestvujete na konferenciji sa predstavnicima lokalnih samouprava na severu Kosova, koje je deo projekta "Civilno društvo za transparentnu vladavinu na severu Kosova", koji podržava Britanska ambasada u Prištini.

zavrsna-konferencija-civilno-drustvo-za-transparentnu-vladavinu-na-severu-kosova-ibcm-30032016-u-13-casova
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da vas pozove da učestvujete na konferenciji sa predstavnicima lokalnih samouprava na severu Kosova, koje je deo projekta “Civilno društvo za transparentnu vladavinu na severu Kosova“, koji podržava Britanska ambasada u Prištini.

Na konferenciji će predstavnici lokalnih samouprava na severu Kosova predstaviti svoj rad, sa posebnim fokusom na transparentnu vladavinu, dok će NVO ACDC predstaviti rezultate istraživanja i glavna dostignuća u projektu. Panelisti na konferenciji će biti:

 

Gospodin Aleksandar Spirić – Zamenik gradonačelnika Severne Mitrovice

Gospodin Ivan Todosijević, Zamenik gradonačelnika Zvečana

Gospodin Stevan Vulović – Gradonačelnik Zubinog Potoka

Gospodin Zoran Todić – Predsednik Skupštine opštine Leposavić

 

Događaj će se održati u sreda, 30. marta u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM), zgrada u Severnoj Mitrovici, sa početkom u 13:00 sati.