26.10.2018. » 16:12 | ACDC


Završna konferencija ''Integracija pravosuđa, gde smo?'' - 30.10. u CEC od 11h



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konferenciji o ''Stanju u pravosuđu''. Konferencija je deo projekta ''Integracija pravosuđa, 6 meseci kasnije gde smo?''. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo - KFOS.

zavrsna-konferencija-integracija-pravosuda-gde-smo-3010-u-cec-od-11h
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konferenciji o  “Stanju u pravosuđu”. Konferencija je deo projekta Integracija pravosuđa 6 meseci kasnije, gde smo?”. ACDC ovaj projekat sprovodi u saradnji sa medijskim partnerom Kontakt Plus radio. Projekat podržava Kosovska fondacija za otvoreno društvo – KFOS.

Na konferenciji će se govoriti o situaciji nastaloj nakon integracije pravosuđa na severnom Kosovu, dok će NVO ACDC predstaviti rezultate istraživanja urađenog na ovu temu.

 

Gosti konferencije:

Yll Zekaj                    Direktor Advokatske Komore Kosova

Miloš Marković          Pravni saradnik u Osnovnom sudu u Mitrovici.

Aleksandar Rapajić  Predstavnik ACDC-a

 

Konferencija će se održati 30. oktobra 2018. godine  sa početkom od 11.00 časova u prostorijama CEC-a u Severnoj Mitrovici.

Očekujemo Vas na našem događaju.