04.06.2020. » 23:19 | ACDC


Završna konferencija - Problemi rešavanja pitanja osoba nestalih tokom konflikta na Kosovu - 10.06.2020 u ACDC od 11h



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj konferenciji projekata, koji je deo šireg projekta pod nazivom ''Aktivizam civilnog sektora za pomirenje u regionu bivše Jugoslavije - podrška REKOM-u'', koji se bavi procesom pomirenja na Kosovu putem podizanja svesti o pitanju nestalih osoba. ACDC ovaj projekat sprovodi uz podršku Centra za građansko obrazovanje - CGO.

zavrsna-konferencija-problemi-resavanja-pitanja-osoba-nestalih-tokom-konflikta-na-kosovu-10062020-u-acdc-od-11h
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na javnoj konferenciji projekata, koji je deo šireg projekta pod nazivom “Aktivizam civilnog sektora za pomirenje u regionu bivše Jugoslavije - podrška REKOM-u”, koji se bavi procesom pomirenja na Kosovu putem podizanja svesti o pitanju nestalih osoba. ACDC ovaj projekat sprovodi uz podršku Centra za građansko obrazovanje – CGO.

Na javnoj konferenciji će se govoriti o problemima rešavanja pitanja osoba nestalih tokom konflikta na Kosovu.

 

Gosti javne diskusije biće:

Gospodin  Bekim Blakaj – Izvršni director Centra za humanitarno pravo na Kosovu

Gospodin  Milorad Trifunović – Predsednik udruženja nestalih Srba

Gospodin  Bajram Qerkinaj – Predsednik udruženja nestalih Albanaca

Gospodin  Dušan Radaković – Direktor ACDC-a

 

Javna konferencija će se održati u sredu 10. Juna 2020. godine sa početkom od 11.00 časova u prostorijama NVO ACDC, Čika Jovina 3, North City Center, severna Mitrovica.

 

Ukoliko niste u mogućnosti da lično prisustvujete konferenciji učešće možete uzeti i online putem aplikacije ZOOM na linku:

https://us02web.zoom.us/j/4459475208

 

Očekujemo Vas na našem događaju.