11.03.2019. » 16:30 | ACDC


Završna konferencija u okviru projekta - Transparentnost javnih insitucija u četiri severne opstine - 14.03.2019 u IBCM od 10h



NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC sa zadovoljstvom vas poziva da učestvujete na konferenciji u okviru projekta " Transparentnost javnih insitucija u četiri severne opstine " Ovaj projekat implementira ACDC. Projekat je podržan od strane Americke Ambasade u Pristini.

zavrsna-konferencija-u-okviru-projekta-transparentnost-javnih-insitucija-u-cetiri-severne-opstine-14032019-u-ibcm-od-10h
FOTO: ACDC

NVO Centar za zastupanje demokratske kulture - ACDC sa zadovoljstvom vas poziva da učestvujete na konferenciji u okviru projekta " Transparentnost javnih insitucija u četiri severne opstine " Ovaj projekat implementira ACDC. Projekat je podržan od strane Americke Ambasade u Pristini.


Ova panel diskusija će se baviti implementacijom zakona o sprečavanju sukoba interesa i transparentnosti javnih institucija. Diskusija će biti fokusirana na javne institucije i njihov nivo transparentnosti i pristup javnim dokumentima.


Panelisti na konferenciji će biti:

Željko Bojic - Šef Operative u KPS-u

Shyqyri Syla - Glavni Tužilac u Mitrovica

Adrijana Hodžić - Šefica opštinske administracije Severna Mitrovica

Predstavnik Americke Ambasade (TBC)

Dušan Radaković - ACDC Izvršni Direktor


Konferencija će se održati 14. marta 2019. godine u prostorijama IBCM-a u Severnoj Mitrovici u 10:00 časova.



Očekujemo vas na našem događaju.