QJQ ACDC ofron mundësi për të rinjtë që të fitojnë përvojë dhe të punojnë brenda organizatës sonë dhe ofron programe të praktikës në institucione gjyqësore dhe institucione të tjera. Që nga themelimi ynë, më shumë se 500 njerëz janë përfshirë në programet dhe projektet e zbatuara nga ACDC.

Nëse jeni të interesuar të punoni në ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën office@acdc-kosovo.org dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

Shikoni pozicitat e hapura, aplikoni dhe bëhuni pjesë e ekipit të OJQ ACDC.

OJQ ACDC është e angazhuar në mënyrë aktive në përmirësimin e pozitës së komuniteteve dhe avokon për pjesëmarrje më aktive të qytetarëve në nivel lokal dhe qendror. Nëse keni ide inovative që dëshironi t'i zbatoni, ose të bëni diçka për komunitetin tuaj, mund t'i dërgoni idetë tuaja në adresën e emailit: office@acdc-kosovo.org