diten-nderkombetare-te-vullnetareve

06.12.2023. » 16:47 | ACDC

Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve

Sot kremtojmë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve! Vullnetarët janë ata heronj të...

diten-nderkombetare-te-personave-me-aftesi-te-kufizuara

04.12.2023. » 00:26 | ACDC

Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara

Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara

dita-nderkombetare-kunder-dhunes-ndaj-grave

25.11.2023. » 11:59 | ACDC

Dita Ndërkombetare Kundër Dhunës ndaj Grave

Çdo vit, më 25 nëntor, bashkohemi në luftën kundër dhunës...

njoftim-per-media-4

21.11.2023. » 23:42 | ACDC

Njoftim për media

Reagojmë me shumë mosbesim dhe zhgënjim ndaj lajmit se dhjetëra...

dita-nderkombetare-e-tolerances

16.11.2023. » 20:27 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës - 16. nentor, 2023

dita-nderkombetare-e-personave-te-zhdukur

30.08.2023. » 15:43 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Personave të Zhdukur,

Çdo vit, më 30 gusht, kremtohet Dita Ndërkombëtare e Personave...

dita-nderkombetare-e-perkujtimit-te-tregtise-se-sklleverve-dhe-ndalimit-te-saj

23.08.2023. » 19:54 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Tregtisë së Skllevërve dhe ndalimit të saj

Çdo vit, më 23 gusht, në mbarë botën festohet Dita...

diten-nderkombetare-te-rinise

12.08.2023. » 18:28 | ACDC

Ditën Ndërkombëtare të Rinisë

Çdo vit, më datën 12 gusht, bota feston Ditën Ndërkombëtare...