vleresimi-i-gjendjes-se-gjyqesorit-dhe-policise-ne-veri-te-kosoves

21.09.2023. » 14:12 | ACDC

Vlerësimi i Gjendjes së Gjyqësorit dhe Policisë në veri të Kosovës

OJQ Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike organizoi konferencën më 19...

konferenca-per-avancimin-e-te-drejtave-te-minoriteteve-ne-kosove-roli-dhe-sfidat-e-keshillit-konsultativ-per-komunitete

05.09.2023. » 19:51 | ACDC

Konferenca për avancimin e të drejtave të minoriteteve në Kosovë: Roli dhe sfidat e Këshillit Konsultativ për Komunitete

Sot, OJQ ACDC mbajti konferencën kushtuar përmirësimit të të drejtave...

vazhdimi-i-kontrates-eshte-nenshkruar-me-perkthyes-dhe-bashkepunetore-juridike

31.08.2023. » 22:50 | ACDC

Vazhdimi i kontratës është nënshkruar me përkthyes dhe bashkëpunëtorë juridikë

Drejtori ekzekutiv i OJQ ACDC, Dushan Radakoviq, nënshkroi sot vazhdimin...

konferenca-per-permiresimin-e-pozites-se-grave-shtatzena-dhe-nenave-te-reja

27.06.2023. » 19:49 | ACDC

Konferenca për përmirësimin e pozitës së grave shtatzëna dhe nënave të reja

Në Shtëpinë e BE-së në Mitrovicën e Veriut, u mbajt...

simulimi-i-fundit-i-seances-gjyqesore-shenon-fundin-e-nje-praktike-tre-mujore-per-te-rinjte-e-diplomuar-ne-drejtesi

26.06.2023. » 20:16 | ACDC

Simulimi i fundit i seancës gjyqësore shënon fundin e një praktike tre mujore për të rinjtë e diplomuar në drejtësi

Praktikantët e përfshirë në projektin "Rritja e transparencës dhe sundimit...

avokati-i-popullit-takoi-perfaqesuesit-e-shoqerise-civile-ne-mitrovice-te-veriut

20.06.2023. » 14:55 | ACDC

Avokati i Popullit takoi përfaqësuesit e shoqërisë civile në Mitrovicë të veriut

Prishtinë, 16 qershor 2023 – Duke marr shkas nga situata...

konferenca-per-diskriminimin-ne-kosove-hulumtim-dhe-rekomandime-per-avancimin-e-te-drejtave-te-njeriut

10.06.2023. » 14:54 | ACDC

Konferenca për Diskriminimin në Kosovë: Hulumtim dhe Rekomandime për Avancimin e të Drejtave të Njeriut

Më 8 qershor, në Prishtinë, OJQ ACDC organizoi konferencën me...