10 vite përvojë


Për ne

Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike (ACDC) është një organizatë lokale e shoqërisë civile, me seli në Mitrovicën e Veriut, në Kosovë dhe është themeluar në Dhjetor 2011.

Punojmë në forcimin e kulturës demokratike dhe dialogut në rajonin e Mitrovicës

Përmirësimi i dukshëm i politikave sociale në rajonin e Mitrovicës

Identifikimi dhe promovimi i interesave të qytetarëve të Mitrovicës

Vendosja e mekanizmave efektivë që do të mundësojë organizatave të shoqërisë civile të monitorojnë llogaridhënien e qeverive lokale dhe institucioneve

Krijimi i mundësive për shkëmbim të lirë ndërkulturor

Lajme


Lexoni historinë tonë

ceremonia-e-nenshkrimit-te-kontrates-granti-per-zhvillim-organizativ

ACDC Lajme | 19 sht 2022

Ceremonia e nënshkrimit të kontratës - Granti për Zhvillim Organizativ

Më 15 shtator, në hapësirat e Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF), ...

konference-gjyqesore-29-shtator-2022-1100-1300

Njoftime | 22 sht 2022

Konferencë Gjyqësore - 29 Shtator 2022 - 11:00 - 13:00

OJQ Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, përzemërsisht ju fton të merrni pjesë ...

njoftim-lidhur-me-aktgjykimin-ndaj-nikolla-nedelkoviqit-nga-beogradi

Media | 7 sht 2022

NJOFTIM Lidhur me aktgjykimin ndaj Nikolla Nedelkoviqit nga Beogradi

Në emër të organizatave të shoqërisë civile të nënshkruara, shfrytëzojmë rastin të ...

Për më shumë informacion
na kontaktoni

0


Projektit

0+


Përfituesit

0


Publikime

0+


Partneritete

Të tjerët për ne

Donatorët dhe partnerët

US Ambasada Kosovo
Kfos
Unmik
CSSP
Britanska ambasada na Kosovu
NED
ATRC
GIZ
IBCM
Kancelarija Poverenika za jezike
INL
Reactor
CDF
KSCF
Norwegian Embassy Kosovo

Video

Pajtohuni në gazetën tonë