op-ed-ndergjegjesimi-social-dhe-te-drejtat-e-te-rinjve-ne-kosove

18.09.2023. » 12:50

OP - ED Ndërgjegjësimi social dhe të drejtat e të rinjve në Kosovë

Kur shqyrtojmë të ardhmen e të...

op-ed-te-drejtat-e-njeriut-dhe-liria-e-shprehjes-ne-epoken-e-teknologjise

15.09.2023. » 11:36

OP - ED Të drejtat e njeriut dhe liria e shprehjes në epokën e teknologjisë

Në botën e sotme, jemi dëshmitarë...

op-ed-lufta-per-barazi-sfida-dhe-progres-ne-shekullin-xxi

12.09.2023. » 09:57

OP - ED "Lufta për barazi, sfida dhe progres në shekullin XXI"

Në ditët e sotme, në shekullin...

op-ed-te-drejtat-e-njeriut-dhe-te-drejtat-e-lgbtq

23.08.2023. » 11:35

OP – ED Të drejtat e njeriut dhe të drejtat e LGBTQ+

Me fokusin në rritje në mbrojtjen...

op-ed-te-drejtat-e-njeriut-koncept-modern-apo-e-drejte-per-nje-jete-normale

17.08.2023. » 08:29

OP - ED Të drejtat e njeriut – Koncept modern apo e drejtë për një jetë normale?

Të drejtat e njeriut janë të patjetërsueshme,...

kufizimet-dhe-te-drejtat-e-njeriut-e-drejta-per-lirine-e-levizjes

15.08.2023. » 08:07

OP - ED Kufizimet dhe të drejtat e njeriut: E drejta për lirinë e lëvizjes

Liria e lëvizjes nënkupton lirinë e plotë,...

avancimi-i-te-drejtave-te-njeriut-ne-kosove-nje-udhetim-drejt-barazise-dhe-drejtesise

10.08.2023. » 06:28

OP - ED Avancimi i të Drejtave të Njeriut në Kosovë: Një Udhëtim Drejt Barazisë dhe Drejtësisë

Erzan Sejdiu, student në IBC-M, thekson sfidat...

op-ed-te-drejtat-gjuhesore-perdorimi-zyrtar-i-gjuhes-turke-ne-kosove

04.08.2023. » 10:43

OP - ED Të Drejtat Gjuhësore: Përdorimi Zyrtar i Gjuhës Turke në Kosovë

İbrahim Ömer, i diplomuar në drejtësi dhe...