diten-boterore-te-popullsise

11.07.2023. » 17:24 | ACDC

Ditën Botërore të Popullsisë

Sot ne kremtojmë Ditën Botërore të Popullsisë, një nga datat...

njoftim-per-media-ojq-dhe-mediat-denojne-sulmet-e-fundit-ndaj-mediave

20.06.2023. » 20:36 | ACDC

Njoftim për media: OJQ dhe mediat dënojnë sulmet e fundit ndaj mediave

Organizatat e shoqërisë civile dhe mediat ashpër dënojnë sulmet e...

dita-nderkombetare-e-refugjateve

20.06.2023. » 13:08 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Refugjatëve

Dita Ndërkombëtare e Refugjatëve kremtohet çdo vit më 20 qershor,...

njoftimi-per-shtyp-konventa-kombetare-e-bashkimit-evropian-grupi-i-punes-per-kapitullin-35

19.06.2023. » 21:20 | eukonvent.org

NJOFTIMI PËR SHTYP - Konventa Kombëtare e Bashkimit Evropian Grupi i Punës për Kapitullin 35

Të shqetësuar thellësisht për ngjarjet në veri të Kosovës, ftojmë...

dita-nderkombetare-e-mjedisit

05.06.2023. » 16:37 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit, e njohur edhe si Dita Botërore...

apel-per-paqe

03.06.2023. » 15:16 | ACDC

APEL PËR PAQE

InTER, Iniciativa e Re Sociale, Aktiv dhe ACDC kanë hartuar...

komunikate-per-mediat-per-sulmin-e-forcave-speciale-te-policise-se-kosoves-ne-ndertesat-e-veteqeverisjes-lokale-ne-veri-te-kosoves

27.05.2023. » 21:28 | ACDC

Komunikatë për mediat për sulmin e forcave speciale të Policisë së Kosovës në ndërtesat e vetëqeverisjes lokale në veri të Kosovës

OJQ ACDC - Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, dënon ashpër...

dita-boterore-per-diversitetin-kulturor-per-dialog-dhe-zhvillim

21.05.2023. » 18:28 | ACDC

Dita Botërore për Diversitetin Kulturor për Dialog dhe Zhvillim

Në nëntor 2001, Asambleja e Përgjithshme e UNESCO-s miratoi Deklaratën...