forumi-per-komunitet-te-qendrueshem-20-21-tetor-2021-eu-tacso-3

26.10.2021. » 10:17 | ACDC

Forumi për komunitet të qëndrueshëm, 20-21 Tetor 2021 - EU TАCSO 3

Forumi për Komunitet të Qëndrueshëm (CRF) u mbajt në Beograd...

nenshkrimi-i-kontratave-me-10-perkthyes-dhe-5-bashkepunetore-ligjore

30.09.2021. » 13:35 | ACDC

Nënshkrimi i kontratave me 10 përkthyes dhe 5 bashkëpunëtorë ligjorë

Me datën 2909.2021, në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, drejtori ekzekutiv...

ojq-acdc-menaxher-i-ri-i-programit

01.09.2021. » 12:08 | ACDC

OJQ ACDC - Menaxher i ri i programit

Slobodan Stoshiq u diplomua në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë...

asistent-i-programit-te-ri

01.09.2021. » 11:44 | ACDC

Asistent i programit të ri

Snezhana Vukiçeviq është e diplomuar në MA në Gjuhë dhe...

simulim-te-gjykimit-ne-gjykaten-themelore-ne-mitrovice

01.07.2021. » 09:44 | ACDC

Simulim të gjykimit në Gjykatën Themelore në Mitrovicë

Simulimi i gjykimit u realizua në kuadër të projektit të...

ojq-acdc-lansoi-programin-shkolla-per-te-drejta-te-njeriut-ne-veriun-e-kosoves

24.04.2021. » 21:58 | ACDC

OJQ ACDC lansoi programin “Shkolla për të drejta të njeriut” në veriun e Kosovës

23.04.2021 “Shkolla e të Drejtave të Njeriut” në veri të...

ojq-acdc-organizoi-perurimin-e-salles-se-gjyqit-ne-gjykaten-themelore-te-mitrovices

22.04.2021. » 23:33 | UNMIK OSCPA

OJQ ACDC organizoi përurimin e sallës së gjyqit në Gjykatën Themelore të Mitrovicës

Më 21 Prill 2021 OJQ ACDC organizoi përurimin e sallës...

nenshkrimi-i-kontratave-me-praktikante-ne-gjykaten-themelore-te-mitrovices

09.04.2021. » 10:53 | ACDC

Nënshkrimi i kontratave me praktikantë në gjykatën Themelore të Mitrovicës

Me datën 08.04.2021 në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, 10 praktikatë...