promovimi-i-pajtimit-dhe-kuptimit-diskutim-publik-per-bashkepunimin-ne-komunitetin-e-kosoves-22-shkurt-2024-1100

16.02.2024. » 13:54 | ACDC

Promovimi i pajtimit dhe kuptimit: Diskutim publik për bashkëpunimin në komunitetin e Kosovës - 22 Shkurt 2024 11:00

Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në takim publik në kuadër të...

thirrje-per-pune-praktike-ne-qendren-avokuese-per-kulture-demokratike-acdc-nga-mitrovica-e-veriut

30.01.2024. » 14:45 | ACDC

Thirrje për punë praktike në Qendrën Avokuese për Kulturë Demokratike (ACDC) nga Mitrovica e Veriut

Qendra për Avokim të Kulturës Demokratike (ACDC OJQ) fton të...

hulumtimi-mbi-qendrimet-dhe-perceptimet-e-veriut-te-kosoves-ne-lidhje-me-gjuhen-e-urrejtjes

26.01.2024. » 20:42 | ACDC

Hulumtimi mbi qëndrimet dhe përceptimet e veriut të Kosovës në lidhje me gjuhën e urrejtjes

Hulumtimi mbi qëndrimet dhe përceptimet e veriut të Kosovës në...

bashkepunimi-nderetnik-ne-kosove-hulumtimi-i-qendrimeve-dhe-perceptimeve-te-te-rinjve-dhe-te-studenteve

22.01.2024. » 15:18 | ACDC

Bashkëpunimi ndëretnik në Kosovë: Hulumtimi i qëndrimeve dhe perceptimeve të të rinjve dhe të studentëve

Bashkëpunimi ndëretnik në Kosovë: Hulumtimi i qëndrimeve dhe perceptimeve të...

thirrje-per-pjesemarrje-ne-punetorite-mbi-diversitetin-kulturor

19.01.2024. » 16:21 | ACDC

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORITË MBI DIVERSITETIN KULTUROR

Nisma jonë, kushtuar të rinjve të moshës 15 deri në...

konference-perfundimtare-te-drejtat-e-njeriut-dhe-fuqizimi-i-te-rinise-20-nentor-2023-1100-1300

14.11.2023. » 20:43 | ACDC

Konferencë përfundimtare: Të drejtat e njeriut dhe fuqizimi i të rinisë 20 nëntor 2023 11:00 – 13:00

Qendra Avokuese për Kulturën Demokratike (OJQ ACDC) ka nderin të...

konference-roli-i-ndihmes-juridike-falas-ne-mbrojtjen-e-te-drejtave-te-njeriut-19-tetor-2023-2

16.10.2023. » 12:27 | ACDC

Konferencë - Roli i ndihmës juridike falas në mbrojtjen e të drejtave të njeriut - 19 Tetor 2023

Organizata Joqeveritare Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, përzemërsisht ju fton...

konference-vleresimi-i-gjendjes-se-gjyqesorit-dhe-policise-ne-veri-te-kosoves-19-shtator-2023

13.09.2023. » 16:52 | ACDC

Konferencë - Vlerësimi i gjendjes së gjyqësorit dhe policisë në veri të Kosovës 19 shtator 2023

OJQ ACDC Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, ju fton përzemërsisht...