gezuar-festat-2

24.12.2021. » 13:19 | ACDC

Gëzuar festat

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!

ojq-acdc-shenoi-10-vjet-ekzistence

18.12.2021. » 09:25 | ACDC

OJQ ACDC shënoi 10 vjet ekzistencë

Më 16 dhjetor 2021, OJQ ACDC - Qendra Avokuese për...

trajnim-mbi-mekanizmat-e-okb-se-per-te-drejtat-e-njeriut-dhe-punen-e-institucionit-te-ombudspersonit-ne-kosove-10122021

11.12.2021. » 08:26 | UN

Trajnim mbi Mekanizmat e OKB-së për të Drejtat e Njeriut dhe punën e Institucionit të Ombudspersonit në Kosovë 10.12.2021

Si pjesë e projektit të financuar nga UNMIK-u "Lehtësimi i...

klinike-ligjore-mobile-ndihme-juridike-falas-per-viktimat-e-dhunes-ne-familje

04.12.2021. » 16:07 | ACDC

Klinikë ligjore mobile - Ndihmë Juridike Falas për viktimat e dhunës në familje

Në kuadër të projektit “Vendosja e bashkëpunimit efektiv në mes...

sesion-trajnimi-hyrje-ne-te-drejtat-e-njeriut

14.11.2021. » 19:15 | ACDC

Sesion trajnimi – Hyrje në të drejtat e njeriut

Si pjesë e projektit të financuar nga UNMIK-u "Lehtësimi i...

forumi-per-dialog-ndermjet-institucionit-te-avokatit-te-popullit-dhe-organizatave-te-shoqerise-civile-2

04.11.2021. » 09:59 | ACDC

Forumi për dialog ndërmjet Institucionit të Avokatit të Popullit dhe organizatave të shoqërisë civile

Dje në Prishtinë është mbajtur takimi i parë i Forumit...

nenshkrimi-i-kontrates-per-nje-projekt-te-ri

29.10.2021. » 12:07 | KCSF

Nënshkrimi i kontratës për një projekt të ri

Në ambientet e KCSF-së është nënshkruar kontrata për projektin e...

ceremonia-perfundimtare-e-ndarjes-se-certifikatave-per-pjesemarresit-ne-programin-shkolla-per-te-drejtat-e-njeriut

29.10.2021. » 11:47 | ACDC

Ceremonia përfundimtare e ndarjes së certifikatave për pjesëmarrësit në programin Shkolla për të Drejtat e Njeriut

Më 28 tetor 2021, u mbajt ceremonia përfundimtare për të...