konferenca-permbyllese-ballafaqimi-me-te-kaluaren-personat-e-pagjetur

13.06.2022. » 18:52 | ACDC

Konferenca përmbyllëse - “Ballafaqimi me të kaluarën – Personat e Pagjetur”

Në Qendrën Avokuese për Kulturë Demokratike, sot u mbajt konferenca...

eshte-mbajtur-trajnimi-me-zyrtare-komunale-nga-veriu-i-kosoves

10.06.2022. » 16:15 | ACDC

Është mbajtur trajnimi me zyrtarë komunalë nga veriu i Kosovës

Në trajnimin e sotëm me zyrtarët komunalë për të drejtat...

klinike-ligjore-mobile-ndihme-juridike-falas-per-viktimat-e-dhunes-ne-familje-shterpce

24.05.2022. » 12:06 | ACDC

Klinikë ligjore mobile - Ndihmë Juridike Falas për viktimat e dhunës në familje - Shtërpcë

Në kuadër të projektit “Iniciativa për Edukim kundër Dhunës në...

konferenca-publike-parandalimi-i-korrupsionit

20.05.2022. » 10:00 | ACDC

Konferenca publike: Parandalimi i korrupsionit

Më 19 maj, në ambientet e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit...

takimi-i-praktikanteve-me-zevendes-kryetarit-e-gjykates-themelore-ne-mitrovice

14.04.2022. » 10:02 | ACDC

Takimi i praktikantëve me zëvendës-kryetarit e Gjykatës Themelore në Mitrovicë

Me datën 13.04.2022 në Gjykatën Themelore të Mitrovcicës, 10 praktikantë...

ligjerate-publike-ne-zvecan-per-punen-e-institucionit-te-avokatit-te-popullit-ne-kosove

12.04.2022. » 10:09 | ACDC

Ligjëratë publike në Zvecan për punën e Institucionit të Avokatit të Popullit në Kosovë

Më 8 prill, OJQ ACDC mbajti një ligjëratë publike njëditore...

vazhdimi-i-kontrates-eshte-nenshkruar-me-10-perkthyes-dhe-5-bashkepunetore-juridike

07.04.2022. » 09:29 | ACDC

Vazhdimi i kontratës është nënshkruar me 10 përkthyes dhe 5 bashkëpunëtorë juridikë

Më 6 prill, në prani të zëvendës-kryetarit të Gjykatës Themelore...

vizite-studimore-ne-agjencine-kunder-korrupsionit-te-kosoves-dhe-fondacionin-kosovar-per-shoqeri-civile-kcsf

16.03.2022. » 13:18 | ACDC

Vizitë Studimore në Agjencinë Kundër Korrupsionit të Kosovës dhe Fondacionin Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF)

Në kuadër të projektit “Rritja e reagimit institucional ndaj korrupsionit...