takim-i-praktikanteve-me-kryetarin-e-gjykates-themelore-ne-mitrovice-nikolla-kabashiq

02.04.2021. » 14:03 | ACDC

Takim i praktikantëve me Kryetarin e Gjykatës Themelore në Mitrovicë, Nikolla Kabashiq

Me datën 01.04.2021 në Gjykatën Themelore të Mitrovcicës, 10 praktikantë...

nenshkrimi-i-kontrates-per-projektin-programi-i-edukimit-per-te-drejtat-e-njeriut-horizonti-i-te-drejtave-te-njeriut

11.03.2021. » 14:06 | ACDC

Nënshkrimi i kontratës për projektin "Programi i edukimit për të drejtat e njeriut" Horizonti i të drejtave të njeriut "

Më 26 shkurt 2021, Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike -...

op-ed-lets-support-young-people-for-a-better-society-aleksandar-rapajic

30.12.2020. » 12:01 | ACDC

OP - ED Let's support young people for a better society - Aleksandar Rapajić

OP - ED Let's support young people for a better...

ojq-acdc-dorezuan-it-dhe-pajisjet-teknike-ne-divizionin-e-gjykates-se-apelit-ne-mitrovicen-e-veriut

30.11.2020. » 21:54 | ACDC

OJQ ACDC - dorëzuan IT dhe pajisjet teknike në Divizionin e Gjykatës së Apelit në Mitrovicën e Veriut

OJQ ACDC - dorëzuan IT dhe pajisjet teknike në Divizionin e...